ONZE WERKWIJZE

Kennis en ervaring

De Innovenier is een jong bedrijf met medewerkers die graag hard, secuur en netjes werken en gepassioneerd omgaan met uw tuinwensen. We beschikken over een grote planten- en bodemkennis zodat uw tuin er na een aantal jaar nog steeds mooi bijligt. Wij hebben ruime ervaring met tuinontwerpen, tuinaanleg, tuinrenovatie, onderhoud van tuinen en alles wat daarbij hoort. Denk bijvoorbeeld aan bestraten, bouwen van een terras, aanleggen van een vijver of verlichting of een beregeningssysteem, maar ook aan vernieuwende, duurzame en ecologisch verantwoorde oplossingen voor uw tuin.

Onderling overleg

Omdat de Innovenier uw wensen als uitgangspunt neemt, vinden wij het belangrijk dat we alle goede ideeën goed onderling afstemmen. We lichten iedere offerte en het ontwerp uitgebreid toe en beantwoorden uw vragen met plezier. Het is onze ervaring dat veel klanten nu eenmaal niet dagelijks bezig zijn met hun tuin en keuzes over beplanting en-/of andere begroeiing en kunnen niet altijd de consequenties van keuzes inschatten. Wij vinden het daarom belangrijk u goed te informeren over de plannen. Onze kennis en vakmanschap stellen wij hierin graag ter beschikking voor u.

Alles onder 1 dak

De Innovenier is een tuinspecialist van A tot Z. Wij hebben een compleet assortiment aan gereedschappen en kunnen hiermee iedere klus klaren. Bovendien beschikt de Innovenier over een eigen werf van waaruit we snel kunnen handelen en efficiënt kunnen omgaan met het verwerken van inkomende en uitgaande producten.